Uitgebreid netwerk
Klantgemak door het hele land

Een DHL ServicePoint is een pakketpunt waar consumenten en kleinzakelijke klanten hun zendingen kunnen ophalen en versturen. U vindt ze in ruim 3.000 grote en kleine winkels in Nederland, en we willen er nog veel meer. Bent u winkelier? Dan heeft u de kans om een eigen DHL ServicePoint op te nemen in uw zaak.

Volle zalen

Traffic: hét pluspunt van een ServicePoint in uw winkel. DHL verstuurt duizenden pakketten per dag. Elke zending levert u mogelijk een nieuw gezicht op, dus een extra klant.

Online vindbaarheid

We zetten uw zaak stevig op de digitale kaart. Als DHL ServicePoint wordt u beter gevonden door Google. Ook kunnen online shoppers uw locatie kiezen als ophaalpunt.

IJzersterk merk

Ons vertrouwde gele logo is herkenbaar voor uw klanten, dus goed voor uw business. Roep gerust dat u samenwerkt met ’s werelds grootste logistiek dienstverlener!

Win-win

Meer klanten over uw winkelvloer betekent meer klanten aan uw kassa. Dat is natuurlijk al winst. Daarnaast ontvangt u per pakket een vergoeding van DHL.

Pakketten versturen in uw winkel
‘Hallo, ik wil graag iets versturen’

Een klant meldt zich in uw winkel, mét een pakketje. Vaak heeft de verzender het werk al gedaan: online een label aangemaakt, thuis uitgeprint en op z’n pakket geplakt. Is dat niet het geval? Dan regelt u dit eenvoudig via onze DHL ServicePoint app. Een printer is niet nodig.

Alles over hulp bij verzenden

DHL ServicePoint-houder aan het woord ‘We willen niet anders meer’

Inkstation (Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest)

Cor Wander

‘Schoorvoetend begonnen we in 2007 met ons eerste DHL ServicePoint. Nu zouden we niet anders meer willen! Het levert vaste klanten op die elke week wel een pakje komen halen, en brengt ook veel nieuwe gezichten over de vloer. En ja, in ruim tien jaar is er enorm veel veranderd. Vroeger was de klant nog sceptisch over pakketten naar een winkel brengen. Nu is dat doodgewoon. Klanten denken soms zelfs dat wij DHL zijn, maar dat gaat ons wat te ver hoor! We zijn nog steeds Inkstation: uw cartridge is er vol van!’

DHL ServicePoint-houder aan het woord ‘Een heel mooi extraatje’

Bouwhof

Te Zoetermeer

Al generaties is Bouwhof een begrip in Zoetermeer en omstreken. Eerst kon je er vooral terecht voor klusbenodigdheden, inmiddels biedt de winkel de grootste woonbeleving van Zuid-Holland. En sinds een paar jaar vind je er ook een DHL ServicePoint. DHL komt elke dag langs om nieuwe pakketjes op te halen en af te leveren – net als de klanten. Mevrouw De Booij bijvoorbeeld. ‘We lopen vaak binnen, omdat mijn man graag klust en ik leuke woonideeën wil opdoen. Nu pikken we meteen alles op!’

Aanmelden als DHL ServicePoint
Maak er een punt van!

We breiden ons wereldwijde netwerk steeds verder uit. Wilt u van uw zaak een officieel DHL ServicePoint maken of heeft u een tip voor een geschikte locatie? Laat het ons weten, dan gaan we voor u aan de slag!

Naar het aanmeldformulier

Promotiemateriaal

Onze materialen geven uw DHL-punt de herkenbare DHL uitstraling. Gebruik ze in uw winkel en op uw website.

DHL promotiemateriaal

Met een gele vlag aan uw gevel is het glashelder: u bent een DHL ServicePoint! Om de herkenbaarheid nog verder te verhogen, kiest u bijvoorbeeld voor een baliedisplay, posters en raamstickers. U bepaalt hoe geel u het maakt. Vraag uw promotiepakket aan bij de DHL ServicePoint helpdesk ([email protected]).

DHL verzendverpakkingen

Onze kleurrijke, stevige verzendverpakkingen zijn er in vijf maten: van piepklein tot 80x50x35 cm (l-b-h). Zo zit er voor uw klanten altijd een passend formaat bij. De eerste set verpakkingen krijgt u van ons cadeau. En is deze al op? Dan bestelt u gewoon de gele doosjes makkelijk bij, ook in kleine hoeveelheden. Bestel uw verpakkingen bij de DHL ServicePoint Helpdesk.

DHL logo

Logo

Met het vertrouwde DHL logo op uw website en promotiematerialen weten uw klanten dat ze bij uw winkel terecht kunnen voor het ophalen en versturen van pakketten.

Banner

We hebben banners in verschillende formaten die u kunt gebruiken op uw sociale media kanalen en op uw website. Met deze banners promoot u het versturen van pakketten in uw shop.

Folders

Met de DHL folders in een display op uw balie maakt u uw klanten bekend met uw diensten als DHL-punt. Uw klanten kunnen rustig de mogelijkheden thuis nog even nalezen.

Trainingsvideo's
Bedien de app met uw ogen dicht

Met de DHL app helpt u uw klanten snel als ze een zending ophalen of versturen in uw winkel. Precies weten hoe 'ie werkt? Bekijk de trainingsvideo's voor stapsgewijze uitleg. Heel simpel.

Naar de trainingsvideo's