My DHL Parcel
Snel zelf aan de slag

Pakketten en pallets versturen in Europa? Alles wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een account voor My DHL Parcel. Upload afleveradressen, kies zelf welke diensten u wilt gebruiken en plan meteen uw eerste zendingen in. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare prestaties. Dat vond de jury van de prestigieuze Lovie Awards  ook: My DHL Parcel is bekroond met twee Europese prijzen voor het beste digitale werk.

Ontdek alles over My DHL Parcel

Slimme tools, snel gekoppeld

Als u de diensten van DHL Parcel in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Draait uw platform op een standaard systeem? Dan is het een kwestie van plug & play. Als u uw digitale infrastructuur zelf bouwt, dan kiest u voor onze state-of-the-art maatwerkoplossingen. Zo maken we uw processen makkelijker en kunt u meer aan uw klanten bieden.

Plug-in play

Voor webshops die draaien op Magento of WooCommerce hebben we een standaard plug-in ontwikkeld. Hiermee kunt u slimme bezorgopties aanbieden aan uw klanten en verzendlabels direct printen vanuit uw webshop. Zo rekent u af met afhakers en verhoogt u het aantal aankopen. En de naam plug-in zegt het al: plug & play. In een paar simpele stappen is het voor elkaar!

Meer over onze plug-ins

Api’s kijken

Oplossingen nodig die u op maat kunt integreren in uw digitale platform? Met de API van DHL krijgt u toegang tot al onze uitgebreide diensten. Denk aan track en trace vanuit uw webshop, DHL ServicePoints kiezen bij een bestelling, direct labels printen en slimme bezorgopties. We geven u graag gratis integratieadvies en helpen uw logistieke processen en verkooppercentages te optimaliseren.

Ontdek onze API

Zolemba "DHL helpt Zolemba naar een optimaal logistiek proces"

Chief production officer

Age van der Brug

"De API van DHL maakt het mogelijk dat pakketten vanuit ons systeem automatisch verzendklaar worden gemaakt. Zolemba houdt van snelheid en DHL helpt ons excelleren."