Vertrouwd in Europa

Één groot netwerk, van waaruit we vlot leveren aan al uw zakelijke klanten. Direct over de grens, naar uw klanten in de Benelux bijvoorbeeld, bezorgen we uw zending vaak al binnen een werkdag. Benieuwd wat voor u de meest logische weg is? We helpen u graag uw processen optimaal in te richten.

Één pick-up, één factuur

Pakketten? Daar zijn we op gepromoveerd. Maar ook voor uw pallets draaien we onze hand niet om. Bij DHL Parcel halen we pakketten en pallets tegelijk bij u op en leveren deze af in heel Europa met een rock-solid netwerk. Daarna ontvangt u één overzichtelijke factuur. Zo houdt u altijd het overzicht.

My DHL Parcel
Next level verzendtool

Snel zelf aan de slag? Alles wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een account voor My DHL Parcel. Upload afleveradressen, kies zelf welke extra opties u wilt gebruiken en uw zending is in no-time klaar voor vertrek. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare prestaties.

Vraag account aan

Transportverzekering
Zeker van uw zaak

Een doos met dure dingen, of een pallet met waardevolle waar? Als u kostbare zaken verstuurt, is het goed om extra maatregelen te nemen. Met een transportverzekering bent u gedekt bij verlies of schade. Neem bij een waarde hoger dan €50.000 wel altijd even contact op met de klantenservice. Aan alles gedacht, zodat u geen risico loopt.

Aan de slag
Klaar voor uw vraag

Meer weten over onze uitgebreide en flexibele verzendservice in Europa? Neem direct contact op met een van onze experts of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op