welke plug-in past bij u?

Onze plug-ins zijn beschikbaar voor webshops die draaien op WooCommerce en Magento. In de toekomst zullen we steeds meer platformen ondersteunen. Al onze software ontwikkelen we in huis. Kies de juiste plug-in voor uw platform, start met downloaden en haal uw activeringscode op. Die voert u in bij de accountgegevens in de plug-in. Gedaan? Dan kunt u meteen aan de slag.

Geef uw klanten grip

Met onze bezorgopties in uw webshop laat u klanten bepalen waar en wanneer ze hun bestelling ontvangen. De plug-ins zijn goed nieuws voor uw business: hoe meer bezorgopties, hoe beter de klantervaring en hoe hoger uw omzet.

Zelf labels printen

Verzendlabels print u heel makkelijk direct vanuit uw webshop. Voor zendingen binnen Nederland, maar ook naar de rest van Europa.

Plug & play

Onze software installeren? Dat is zo geregeld. Download de plug-in voor uw webshop, test de verbinding en kies welke services u aan uw bezoekers wil tonen.

Extra services

U heeft keuze uit extra verzendopties. Denk aan brievenbuspakketten, verhoogde aansprakelijkheid of een handtekening voor ontvangst.

Slimme bezorgopties

Thuisbezorgen, ophalen bij een DHL punt, doordeweeks of op zaterdag, niet bij de buren leveren… Uw ontvanger kiest!

Personal touch

U bepaalt zelf de prijs die u vraagt per bezorgoptie. Zo personaliseert u de plug-in in een handomdraai.

Premium support

Heeft u vragen over onze plug-ins? Het Nederlandse IT team van DHL Parcel ontwikkelt ze zelf en helpt u graag verder.

Plug-ins installeren: zo werkt het

In een paar stappen koppelt u de plug-in aan uw webshop. We laten u zien hoe het werkt. Bekijk hier hoe u de plug-in voor WooCommerce installeert en gebruikt.

Vraag het onze experts
Hoe kunnen we u helpen?

Geen vraag is ons te gek en we geven graag advies over onze plug-ins. Bijvoorbeeld welke opties u heeft en hoe u ze integreert in uw online platform. Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

Schakel een expert in