Buitenland

DHL kent geen grenzen voor jou. Verstuur je pakket al vanaf € 10,- naar meer dan 200 landen. Maak online je pakket verzendklaar en geef je pakket af bij jouw DHL Parcelshop. Het gewicht en de bestemming van je pakket bepaalt jouw aantrekkelijke prijs. Bekijk hier meer informatie over de tarieven en de bezorging.


Versturen naar douane-plichtige landen
Verstuur je een pakket naar een land waar een douaneformulier is vereist, dan ontvang je tijdens het aanmaken van jouw pakket een douaneformulier per e-mail. Plak het ingevulde douaneformulier op je pakket. Bij zakelijke zendingen met een waarde hoger dan € 800,- moet er naast het douaneformulier ook een factuur in drievoud worden meegestuurd. Wil je weten voor welke landen een douaneformulier vereist is? Bekijk het overzicht met internationale tarieven

Versturen naar China
Op pakketten naar China bevestig je het douaneformulier in tweevoud. Pakketten zonder deze douaneformulieren stuurt de Chinese douane naar je terug. De waarde van je pakket mag niet boven de CNY 1000 (ongeveer € 120,-) uitkomen. Als je pakket hoger dan deze waarde is, moet de ontvanger van je pakket bij de douane geregistreerd staan. Je voorkomt vertraging door de douanepapieren zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Houd er rekening mee dat de ontvanger zelf mogelijk invoerrechten moet betalen over wat je verstuurt.