Afleverpunten

Versturen via een DHL Parcelshop

Een DHL Parcelshop is gevestigd in een winkel. Hier kun je doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten afgeven om te versturen. Er zijn er al 1.300 in heel Nederland. In 95% van de gevallen heb je altijd een DHL Parcelshop binnen een afstand van vier kilometer van je huisadres.

Kies bij het online versturen een DHL Parcelshop waar je jouw pakket wilt afgeven. Betaal online of bij de DHL Parcelshop, print het aangemaakte pakketlabel en plak deze op het pakket. Geef je pakket af bij de DHL Parcelshop wanneer het jou uitkomt. Je krijgt vervolgens een bewijs van aflevering waarmee je via track & trace je pakket kunt volgen.


Versturen via een DHL Parcelstation
Bij een DHL Parcelstation kun je dag en nacht pakketten afgeven om te versturen. Het is een wand van pakketlockers die je eenvoudig en snel zelf kunt bedienen, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Zo bepaal je helemaal zelf wanneer je je pakket verstuurt.

Kies bij het online versturen een DHL Parcelstation waar je jouw pakket wilt afgeven. Betaal online, print het aangemaakte pakketlabel en plak deze op het pakket. Bij het DHL Parcelstation scan je het pakketlabel en plaats je het pakket in een locker. Je krijgt vervolgens een bewijs van aflevering waarmee je via track & trace je pakket kunt volgen.