U bent hier

Bezorger gemist

Bezorger gemist?

Voer je bezorgcode en postcode in om een andere afleveroptie te kiezen.

Je vindt jouw bezorgcode in de rechteronderhoek.

Was je niet thuis toen onze bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven. Als dat niet het geval is, dan kun je met behulp van de bezorgcode op de kaart en je postcode een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen.

  1. Je pakket op een DHL Parcelshop afhalen Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. Wij bieden de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.
     
  2. Je pakket bij de buren laten bezorgen Wanneer je weet dat je niet thuis bent wanneer onze bezorger het pakket komt aanbieden, maar één van de buren wel thuis is, kun je voor deze optie kiezen. Onze bezorger levert het pakket dan af bij je buren.
     
  3. Je pakket op een ander moment laten leveren Je kiest voor deze optie wanneer je het pakket op een andere dag of tijd, anders dan aangegeven op de kaart van de bezorger, wil laten bezorgen. Dit kan dan op werkdagen natuurlijk ook in de avond of op zaterdag overdag.