Bezorger worden

Wij zijn gespecialiseerd in de bezorging van pakketten bij consumenten in Nederland. Het hoofdkantoor en sorteercentrum zijn gevestigd in Utrecht. Door heel Nederland zijn er 136 depots, van waaruit de regionale bezorging plaatsvindt. Er is dus altijd een depot in de buurt van jouw woonplaats.

Wie je collega's zijn

In heel Nederland zijn zo'n 3500 bezorgers aan het werk, zowel mannen als vrouwen, jong als oud. Iedereen heeft zijn eigen reden om als pakketbezorger te werken - als een leuke bijverdienste of voor de sociale contacten.

Bezorgtijden

Wij bezorgen pakketten op maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 11.00 - 15.00 uur en 14.00 - 18.00 uur. Op maandag- tot en met vrijdagavond tussen 18.00 - 21.00 uur. Daarnaast is er op zaterdagochtend nog een bezorgronde tussen 09.00 - 13.00 uur. 

Wat ga je verdienen?

Wij vergoeden bezorgers per pakket. Wat je maandelijks gaat verdienen is afhankelijk van de hoeveelheid pakketten én de regio waarin je bezorgt. Een gemiddelde bezorger verdient naast de onkostenvergoeding voor het gebruik van eigen auto per dagdeel tussen de € 25,- en € 65,-. 

Ben je geïnteresseerd in deze bijbaan? Solliciteer direct! Je ontvangt binnen twee weken een reactie.